top of page
Passioneret salgs- og markedsføringsekspertise 

Schmidt & Co løser salgs-, markedsførings- og kommunikationsopgaver for en lang række progressive kunder i et tæt samarbejde med virksomhederne og deres ledere eller grundlæggere.

 

For alle kunder er vores engagement baseret på en passion for at bidrage til at booste salget og øge virksomhedens værdi for de mennesker, der ejer og driver virksomheden.

 

De fleste af vores kunder vokser sig større i løbet af samarbejdet og opnår et væsentligt stærkere fodfæste i markedet. Nogle af vores kunder får investorer, og en del af dem indfrier efter nogle år deres mål om at blive opkøbt af andre virksomheder.

 

”Jeg brænder for at hjælpe ambitiøse, vækstorienterede ledere med at få det optimale ud af deres virksomheds salg og markedsføring. Enten ved at være tæt tilknyttet virksomheden som strategisk sparringspartner, eller ved at jeg på konsulentbasis går ind og tager et medansvar for virksomhedens kommunikation og markedsføring i et tæt samarbejde med ledelsen."

 

Hanne Schmidt, kommunikationsrådgiver og ejer af Schmidt & Co

 

Hanne Schmidt er uddannet i A. P. Møller og har arbejdet på reklamebureau i flere år. I 1997 stiftede hun Schmidt & Co og har siden da levet af at udleve sin passion. Co'et står for det netværk af markedsføringsspecialister, som Hanne trækker på efter behov.

 

 

Kendetegn ved Schmidt & Co

 

Indlevelse og passion

Forretningsforståelse

Evne til at udtænke og implementere strategier

Masser af praktisk erfaring

Favner både salg, marketing og kommunikation

bottom of page