top of page
Hjælp til at booste salget

Schmidt & Co tilbyder hjælp til alle aspekter inden for kommunikation og markedsføring til it-, service- og konsulentvirksomheder i b-to-b-segmentet inklusive de mange spændende muligheder, som de sociale medier har åbnet op for.

 

Vi udvikler salgs- og markedsføringsstrategier med tilhørende handlingsplaner – og sikrer, at de bliver implementeret i et tæt samarbejde med jeres ledelse og salgsorganisation. Det handler om at få salget sat på skinner – bakket op af den rigtige kommunikation – og at opnå synergieffekter mellem salget og markedsføringen.

 

"Jeg udvikler strategierne, styrer aktiviteterne, varetager kontakten til pressen og skriver en del af teksterne til fx websites, brochurer, produktark, salgsbreve, pressemeddelelser, blogs, sociale medier, osv. Herudover udfører jeg salgsrådgivning i det omfang, der er behov for det. De øvrige opgaver løser jeg selv, eller jeg involverer nogle af de tæt tilknyttede specialister og fagfolk fra Schmidt & Co's netværk, som inkluderer social media eksperter, grafikere, produktionsfolk og øvrige markedsføringsspecialister."

 

Hanne Schmidt, kommunikationsrådgiver og ejer af Schmidt & Co

Nedenfor er der en oversigt over de opgaver, som Schmidt & Co udfører. I den rette sammenhæng og med den nødvendige ekspertise og kraft bag, vil de bidrage til at opnå optimale resultater for den enkelte virksomhed.

bottom of page