top of page

LogistikGruppen – solgt til Capacent

 

Schmidt & Co’s flerårge samarbejde med LogistikGruppen har omfattet markedsføringsrådgivning, etablering af ny imagebrochure, kundecases, artikler og PR-aktiviteter.

 

Herudover bidrog Hanne Schmidt som salgsrådgiver og coach med at udvikle et nyt forretningsområde, tilrettelægge salgsstrategien og stå for lanceringen af det. 

Udtalelse

 

”Jeg tænker ofte på Schmidt & Co, når jeg udleverer vores flotte profilbrochure til vores kunder – den er nemlig et levende bevis på deres utraditionelle måde at håndtere en opgave på. De vender det hele på hovedet og spørger: Hvad er der specielt behov for her? Da vi startede LogistikGruppen A/S for nogle år siden havde vi produceret en midlertidig brochure, som vi ikke var specielt glade for. Brochuren berettede godt nok om hvem LogikstikGruppen A/S var, men manglede det som gør, at man er stolt over at udlevere den til kunderne. Da Schmidt & Co blev sat på opgaven med at lave en ny profilbrochure, var jeg derfor meget spændt på, hvad de ville foreslå. Og jeg må sige, at resultatet er blevet virkelig godt, selvom det er meget anderledes, end jeg havde forestillet mig. Profilbrochurens layout fungerer utrolig godt visuelt, ligesom teksten viser en fantastisk god forståelse for hvem vi er - og ikke mindst hvem vores kunder er. Derudover har Schmidt & Co taget udgangspunkt i nogle datablade vi havde i forvejen, hvilket har betydet, at vi ikke skulle kassere materiale, vi allerede havde brugt mange ressourcer på at få produceret. Resultatet er som sagt en profilbrochure, vi er meget stolte af og som tillige får meget ros af vores kunder. Samarbejdet med Schmidt & Co har igennem hele processen været gennemsyret af kvalitet, professionalisme og troværdighed. De holder, hvad de lover”.

 

Jens Indahl,

grundlægger af og administrerende direktør i LogistikGruppen A/S

bottom of page