top of page
Kunder med vilje og ambitioner

Den første kunde i Schmidt & Co var it-virksomheden Neupart & Munkedal, som valgte at outsource hele salget og markedsføringen til Schmidt & Co. Neupart & Munkedal vækstede meget hurtigt, fik investorer, blev omdøbt til VIGILANTe og flyttede hovedkontoret til USA.

 

Efter få år kom andre markante kunder til som fx Symbion Science Park, som var progressive og havde store ambitioner. I kølvandet på en række PR- og marketingkampagner kunne forskerparken opleve en væsentlig fremgang i deres synlighed og image i offentligheden.

 

Softwarevirksomheden 3Dfacto er et andet eksempel på en kunde, som Schmidt & Co har samarbejdet med i en årrække, og som resulterede i, at Hanne Schmidt blev tæt tilknyttet virksomheden i tre år for at booste salget. Efterfølgende indfriede 3Dfacto sit mål om at blive opkøbt - af sin nærmeste konkurrent.

 

Også sikkerhedsvirksomheden FortConsult har spillet en større rolle i Schmidt & Co’s historie. Efter en årrække med et tæt samarbejde inden for salgsrådgivning, PR og markedsføring, fik Hanne Schmidt ansvaret for hele salgs- og marketingorganisationen i en periode på tre år og bidrog derved til at skabe en betydelig vækst. Også FortConsult er efterfølgende lykkedes med at blive opkøbt af en større konkurrent, NCC Group.

 

Her er et udpluk af de kunder, som Schmidt & Co har samarbejdet med gennem årene:

 

3Dfacto (solgt til Configit)

Aktiv Proces

Attento (solgt til Axis)

Caprion

Dansk Medico Service (nu Nordic Service Group)

Dubex

FortConsult (solgt til NCC Group)

Heavens (tidligere SpiritGym)

Inforevision

Logistikgruppen (solgt til Capacent)

Miranda Partners

Netcompany

Neupart & Munkedal (nu VIGILANTe)

OSIA

Polymoon

Software AG

Svitzer (en del af A. P. Møller-koncernen)

Symbion Science Park

Trane Danmark

Her er de kunder som Hanne Schmidt samarbejder med i øjeblikket:

Connla

CrossWorkers

DCR Solutions

Exformatics

Jesper Møller

PROSOBA

Signifly

TopCall

Worm Development

 

bottom of page