top of page

INFO:REVISION

 

Schmidt & Co hjalp indledningsvist INFO:REVISON med at skabe en ny utraditionel profil og designlinje og med at udvikle brochuremateriale for henholdsvis moderselskabet og datterselskabet INFO:ERHVERVSSERVICE.

 

Herudover har Schmidt & Co stået for koncept, struktur og design til virksomhedens nye website og udarbejdet forskellige artikler og salgspræsentationsmateriale. Opgaverne inkluderede at skrive en lang række tekster i et let sprog, der passede til den nye profil.

Udtalelse

 

”Samarbejdet med Schmidt & Co er målrettet, effektivt og meget professionelt. De har blandt andet hjulpet os med at skabe en helt ny profil, i en stil, der er meget atypisk for revisorer, og som vi er meget glade for. Stilen går nu igen på alt vores materiale og ikke mindst på vores nye web. Samtidig er sproget blevet en del lettere end den måde, vi normalt kommunikerer på som revisorer. Styringen af de forskellige opgaver fungerer fint, og det har været meget nemt for Schmidt & Co at sætte sig ind i vores forretning. Den første artikel, de skrev om INFO:REVISION, fangede i så høj grad essensen af, hvem vi er, at vi bruger den flittigt i vores salgsarbejde i stedet for vores profilbrochure. Også vores afdeling INFO:ERHVERVSSERVICE er glade for deres nye salgsmateriale, som Schmidt & Co har udarbejdet sammen med dem – det har en god balance mellem sigende billeder og letforståelig tekst i den rette mængde”.

 

Hans-Wilhelm Christensen,

adm. direktør i INFO:REVISION

 

 

bottom of page