top of page

Symbion Science Park

 

Symbion Science Park blev kunde i Schmidt & Co, fordi Neupart & Munkedal boede i forskerparken og Symbion havde kunnet følge de PR-resultater, der blev skabt på nært hold.

 

Hanne Schmidt overtog alle Symbions PR-opgaver og i løbet af to år var Symbion eksponeret så meget i medierne, at de kunne bruge den ekstra synlighed til at opnå øget indflydelse og vækst. Efter et stykke tid fulgte markedsføringsopgaverne med og Symbion vedblev med at være kunde i Schmidt & Co i en årrække.

 

Schmidt & Co udarbejdede en marketingplan for Symbion, en ny og tidssvarende brochureserie, salgsbreve, annoncer, indbydelser og på PR-siden pressemeddelelser, kronikker, såning af historier over for pressen, medietræning og diverse analyser og events med efterfølgende mediedækning. I gennemsnit medførte presseaktiviteterne, at Symbion blev omtalt i pressen mere end 250 gange, mens vi samarbejdede. I alt udarbejdede vi 20 pressemeddelelser, 3 oplæg til såning af historier og 2 kronikker, som tilsammen resulterede i en eksponering i 179 artikler.

Udtalelse

 

”Min oplevelse af Schmidt & Co er, at de først er tilfredse, når deres kunder er det - en holdning vi sætter stor pris på i Symbion Science Park. Jeg vil især fremhæve deres engagement, drive og entusiasme, samt at det er et professionelt team, som brænder for det de laver. Presseaktiviteterne er et kapitel for sig - Schmidt & Co sørger bl.a. for daglig medieovervågning, og kontakter os løbende, hvis der er noget, de mener, at vi bør reagere på. Det har vist sig at være så effektivt, at vi ved flere lejligheder er blevet spurgt om Symbion har ’købt’ pressen, fordi vi så tit er i medierne. Herudover tager Schmidt & Co sig af vores markedsføring og tager selv initiativ til nye opgaver - nogen gange i så stort et omfang, at vi må sige fra, men det er jo et positivt problem. De har bl.a. lavet vores marketingplan og arrangeret en analyse blandt Symbions iværksættervirksomheder. Resultaterne af analysen blev ’naturligvis’ også omtalt i pressen”.

 

Christina Hvid,

direktør i Symbion Science Park

 

 

bottom of page