top of page

FortConsult - solgt til NCC Group

 

Schmidt & Co har været tæt tilknyttet FortConsult lige fra virksomhedens start som strategisk sparringspartner inden for salg, kommunikation og markedsføring. Samarbejdet startede med, at Hanne Schmidt deltog i konceptudviklingen og fastlæggelsen af virksomhedens ydelser og stod for at navngive og beskrive ydelserne.

 

Hernæst udarbejdede Schmidt & Co en salgs- og marketingplan, som beskrev, hvordan virksomheden og dens ydelser skulle lanceres på markedet. Hanne Schmidt udførte det indledende salgskanvasarbejde og satte møder op med mere end 40% af Danmarks top50-virksomheder.

 

Schmidt & Co udviklede i tæt samarbejde med en grafiker FortConsults logo og papirlinje - og lagde grund for den efterfølgende branding af virksomheden og dens ydelser. Hernæst etablerede Schmidt & Co FortConsults første website, en profilbrochure, forskellige produktbrochurer og salgsbreve - og udførte en række PR-aktiviteter i forbindelse med lanceringen af virksomheden.

 

I den efterfølgende periode løste Hanne Schmidt mange forskellige opgaver for FortConsult, fx løbende salgsledelsesrådgivning, sparring vedr. opbygning af nye forretningsområder, produktudvikling og branding. Herudover deltog Hanne i rekrutteringen af nye sælgere og en salgsdirektør. Hun udviklede kundecases og -testimonials, produktbrochurer og nyhedsbreve og tilrettelagde seminarer, workshops, konferencer og messer samt udførte en lang række PR-aktiviteter. På et tidspunkt var FortConsult parat til at få etableret en mere moden grafisk linje og Schmidt & Co udviklede et nyt logo, en ny papirlinje, en ny brochureserie og et nyt, omfattende website.

 

I starten af 2008 blev Hanne Schmidt fast tilknyttet FortConsult med ansvar for hele salgs- og marketingorganisationen. I den efterfølgende treårige periode opnåede FortConsult en vækst på 30-38% årligt og en stigning i ordrestørrelsen på 50% fra 2008 til 2011. Samtidig skete der en styrkelse af virksomhedens kommunikation med kunderne i form af en konkretisering af budskaberne og en udarbejdelse af skabeloner til tilbud, leveringsplaner, salgspræsentationer, etc. Hele rekrutteringskommunikationen blev ydermere sat på skinner.

 

Sidst men ikke mindst opnåede FortConsult gennem årene en massiv presseomtale. De første år blev der lagt mange kræfter i at skabe medieomtale ved hjælp af pressemeddelelser, nyhedsbreve, kronikker og såning af historier. I årene 2008-2011 høstede vi frugterne ved den mangeårig ihærdie PR-indsats og opnåede i gennemsnit 5 presseklip om måneden og et utal af TV-optrædener ved etablering af ganske få nye pressemeddelelser. PR-indsatsen har været så velfungerende, at FortConsults CEO den dag i dag fortsat er en af TV-nyhedernes foretrukne kilde inden for it-sikkerhed.

 

Udtalelse

 

”Efter at have samarbejdet med Schmidt & Co i en årrække, først i VIGILANTe og nu i FortConsult, tager jeg efterhånden god kvalitet for en selvfølge. Det er en fremragende løsning at have outsourcet hele vores markedsføring til Schmidt & Co – både fordi de er så gode til at sætte sig ind i vores forretning og så fokuserede på resultater. De to ting tilsammen gør, at vi får maksimal valuta for pengene. Schmidt & Co er både konkrete og praktiske, så jeg kan trygt overlade dem ansvaret for at føre markedsføringsstrategien ud i livet. En strategi de i øvrigt har været primus motor i at udarbejde, og som allerede har hjulpet os til at opnå høj synergi og gode resultater i markedsføringen. Vores markedsføringsindsats har indtil nu haft til formål at skabe gode salgsresultater, og Schmidt & Co har i høj grad bidraget til at opnå det. Deres kreative måde at tænke på har fx betydet, at vores direct mails og nyhedsbreve har skabt respekt blandt vores kunder og foranlediget at flere kunder selv har kontaktet os direkte. Også på PR-siden er resultaterne utroligt gode. Schmidt & Co er både initiativrige og engagerede ud over det sædvanlige. De arbejder meget professionelt med alle business-to-business marketingdiscipliner, og de er hurtige til at sætte sig ind i, hvad der er brug for. De er en højt værdsat samarbejdspartner i FortConsult, og jeg kan varmt anbefale dem til andre”.

 

Ulf Munkedal,

adm. direktør i FortConsult

bottom of page